Diet   |   Body   |   Skin   |   Beauty   |   Make-up   |   Hair   |   Sun

Diet

Bent u op zoek naar een dieet of voedingsadvies aangepast aan u wensen en noden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
U kan bij onze diëtiste terecht voor zowel een gezond voedingsplan als proteïnedieet, combinatiedieet, allergieën, intoleranties,…

PowerSlim Kyalin Rainpharma

Jouw PowerSlim diëtiste

We begrijpen dat een voedingsaanpassing best pittig kan zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het bij PowerSlim niet alleen te doen. Samen met onze diëtiste die je persoonlijk begeleidt, ga je er helemaal voor. Iemand die betrokken is bij jouw voedingsprogramma. Iemand die jou dat extra steuntje in de rug geeft op moeilijke momenten, want die komen er vast.

Proteïnedieet - Eiwitrijk dieet - Koolhydraatarm dieet

Het proteïnedieet is een snelle en efficiënte methode om af te slanken.

Combinatiedieet

De mogelijkheid bestaat om de principes van het proteïnedieet te combineren met bepaalde koolhydraatrijke voedingsmiddelen. Hierbij wordt er ook vetverbranding gecreëerd maar iets trager dan het strikte proteïnedieet.

Gezonde voeding

Iedereen is gebaat bij het volgen van een algemeen gezond voedingsplan. Het aanleren van gezonde voedingsgewoontes is belangrijk voor het bekomen of houden van een gezond gewicht.

Allergieën en intoleranties

Wij bieden ook suiker-, gluten- en lactosevrije producten aan in onze shop. Onze diëtiste begeleidt u waar nodig.

Voedingssupplementen

Het optimaal functioneren van ons lichaam gebeurt pas als onze reserves van vitaminen en mineralen aangevuld zijn.

Proteïneshop

De producten die je nodig hebt tijdens het proteïnedieet vindt u in onze eigen uitgebreide shop. Dit gaat van dranken tot puddingen, soepen, pannenkoeken, warme gerechten, repen, nootjes, brood, beschuiten, pasta, ... Voor elk wat wils dus! Vraag ernaar bij onze medewerkers.

Lichaamsanalyse

Tijdens de consultaties van onze diëtiste wordt er gebruik gemaakt van de Tanita weegschaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord